Christin Björk

Christin Björk ble født i 1968 i Sundsvall og er i dag en etablert artist i både Sverige og langt utenfor & nbsp; dets grenser.   Hun er hovedsakelig kjent for sine lunefulle og humoristiske motiver der dyr mer og mer tar over hovedrollen i maleriene hennes. Christin jobber mest med olje og akryl som medium og har lidenskapelig og nysgjerrig eksperimentert med de klassiske teknikkene innen realistisk og tradisjonelt håndverk.

Kunsten hennes har gjennom årene blitt forvandlet til små portaler som noen ganger tar oss rett inn i tegneserieeventyrverdener – Christines egne eventyr. Kunsten hennes er visualiseringer og refleksjoner av hendelser fra hennes eget liv, men også refleksjoner & nbsp; av atferd hun har observert rent mellommenneskelig som hun ser på som humoristisk eller lærerikt. Noen ganger er hun   selv grunnlaget for karakterene, noen ganger er det en livsleksjon som visualiseres i form av humor. Det er ofte  -dyrene som får symbolisere det hun føler og ser, og da ofte katter som hun mener står for både det ville og det tamme i oss.  

Maskene i maleriene hennes kommer fra interessen hun har for psykologi og atferdsvitenskap hvor vi & nbsp; alle av forskjellige grunner og til forskjellige tider kan bruke og gjemme oss bak.

Filter
Pris
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland