1-2 uker

Let The Magic Begin

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
520 kr / 416 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Plakat
  Teknikk: Tryck
 • Information
 • ”Let The Magic Begin" av Christin Björk

  Christin Björk er en selvlært kunstner som liker å visualisere indre tanker og stemninger. – Disse ytre erfaringene er viktige i den kreative prosessen men også i selve livet, sier Christin. Motivene hennes er ofte inspirert av dyr i uventede situasjoner, tankene formes til motiver hvor dyr ofte, som en fabel, involveres og levendegjør kunstnerens tilnærming til en konkret situasjon.

  Om kunstverket Let The Magic Begin sier kunstneren: Å være en rebell sjel i dagens samfunn er å være en BADASS. En person som lever autentisk og er ikke bundet av andres meninger eller vurderinger. Opprørssjeler er frie til å være seg selv og bærer sitt hjerte slik at alle kan se. De står sterkt i sin overbevisning og skaper bevissthet med enkle handlinger av vennlighet som fremmer en følelse av empati og fellesskap.

  Å leve med sjel og et liv der kjærlighet er grunnlaget for hver handling, er å være en ekte Badass. Verket er ett av flere i serien «The Badass Babies».

  Trykk på 170 gr silkepapir

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og selve livet gir henne.en spesifikk situasjon sier Christin. - Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  Let The Magic Begin er et trykk på 170 gr silkepapir som selges på noagallery.no.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

  ,

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Mr Talk
1-2 uker
Kampanj
288 kr 360 kr
Walk A Mile In My Slippers
1-2 uker
Kampanj
416 kr 520 kr
Pippis new shoes
Original
1-2 uker
31600 kr
Bare 1stk igjen
My ships are coming in
Original
1-2 uker
6800 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Moving On Like...
1-2 uker
Kampanj
416 kr 520 kr
Walk A Mile In My Slippers
1-2 uker
Kampanj
416 kr 520 kr
1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk