1-2 uker

Everything is ok

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
520 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Plakat
  Teknikk: Tryck
 • Information
 • ”Everything is ok"av Christin Björk

  Christin Björk er en selvlært kunstner som liker å visualisere indre tanker og stemninger. – Disse ytre erfaringene er viktige i den kreative prosessen men også i selve livet, sier Christin. Motivene hennes er ofte inspirert av dyr i uventede situasjoner, tankene formes til motiver hvor dyr ofte, som en fabel, involveres og levendegjør kunstnerens tilnærming til en konkret situasjon.

  Om kunstverket Alt er ok , sier kunstneren: Å være en rebell i dagens samfunn er å være en BADASS. En person som lever autentisk og
  er ikke bundet av andres meninger eller vurderinger. Opprørssjeler er frie til å være seg selv og bærer sitt hjerte slik at alle kan se. De står sterkt i sin overbevisning og skaper bevissthet med enkle handlinger av vennlighet som fremmer en følelse av empati og fellesskap.

  Å leve med sjel og et liv der kjærlighet er grunnlaget for hver handling, er å være en ekte Badass. Verket er ett av flere i serien "The Badass Babies".

  Trykk på 170 gr silkepapir

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og selve livet gir henne.en spesifikk situasjon sier Christin. - Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  Everything is ok er et trykk på 170 gr silkepapir selges på noagallery.no.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

  ,

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

No Teddy! Its MY TRUCK!
Original
1-2 uker
9600 kr
Bare 1stk igjen
Warrior
Original
1-2 uker
28800 kr
Bare 1stk igjen
The Soultribe
Original
1-2 uker
23600 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Freeedooom
1-2 uker
520 kr
Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland