1-2 uker

Mr Talk

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
360 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
  • Spesifikasjoner
  • Kategori: Plakat
    Teknikk: Tryck
  • Information
  • ”Mr Talk"av Christin Björk

    Christin Björk er en selvlært kunstner som liker å visualisere indre tanker og stemninger. – Disse ytre erfaringene er viktige i den kreative prosessen men også i selve livet, sier Christin. Motivene hennes er ofte inspirert av dyr i uventede situasjoner, tankene formes til motiver hvor dyr ofte, som en fabel, involveres og levendegjør kunstnerens tilnærming til en konkret situasjon.

    Om kunstverket Mr Talk sier kunstneren: - Mr Talk er aldri redd for å si sin mening og er ærlig i hver mjau. Han avslutter alltid hver setning med et jevnt prrrrr . . Verket er ett av flere i serien «Familien gansta».

    Trykk på 170 gr silkepapir

    Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og selve livet gir henne, en spesifikk situasjon sier Christin. -

    Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

    Mr Talk er et trykk på 170 gr silkepapir som selges på noagallery.no.

    Se alle maleriene av Christin Björk her

    ,
  • FAQ
    • Leverering

      Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

    • Gratis bytte og retur

      Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

    • Sikker betaling

      Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

The Soultribe
Original
1-2 uker
23600 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk