1-2 uker

Walk A Mile In My Slippers

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
520 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Plakat
  Teknikk: Tryck
 • Information
 • ”Walk A Mile In My Slippers" av Christin Björk

  Christin Björk er en selvlært kunstner som liker å visualisere indre tanker og stemninger. – Disse ytre erfaringene er viktige i den kreative prosessen men også i selve livet, sier Christin. Motivene hennes er ofte inspirert av dyr i uventede situasjoner, tankene formes til motiver hvor dyr ofte, som en fabel, involveres og levendegjør kunstnerens tilnærming til en konkret situasjon.

  Om kunstverket Walk A Mile In My Slippers sier kunstneren: Å være en rebel i dagens samfunn er å være en BADASS. En person som lever autentisk og ikke er bundet av andres meninger eller vurderinger. Opprørssjeler er frie til å være seg selv og bære hjertet sitt slik at alle kan se. De står sterkt i sin overbevisning og skaper bevissthet med enkle handlinger av vennlighet som fremmer en følelse av empati og fellesskap.

  Å leve med sjel og et liv der kjærlighet er grunnlaget for hver handling, er å være en ekte Badass. Verket er ett av flere i serien The Badass Babies.

  Trykk på 170 gr silkepapir

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og selve livet gir henne.en spesifikk situasjon sier Christin. - Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  Walk A Mile In My Slippers er et trykk på 170 gr silkepapir som selges på noagallery.no.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

  ,

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Amor
1-2 uker
Fra 2320 kr
Moment
Original
1-2 uker
12000 kr
Bare 1stk igjen
Pippis new shoes
Original
1-2 uker
31600 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland