1-2 uker

Feel the fear and do it anyway

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Feel the fear and do it anyway"» av Christin Björk

  - "Feel the fear and do it anyway" er en visualisering av en tilnærming som jeg synes blir vanskeligere jo eldre jeg blir, sier kunstneren Christin Birch. – Du tenker kanskje at jo mer livserfaring du får, jo tryggere bør du bli. – Så dette motivet er en påminnelse om å våge selv om du inni deg synes det er skummelt og stammende gjentar «jeg er ikke redd, jeg kan fly». – Det er aldri så skummelt som frykt ville ha deg til å tro, og selv om det er lettere sagt enn gjort, fortsetter Christin. - Den eneste måten er " "Feel the fear and do it anyway"".

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og livet selv gir henne hvordan jeg opplever en spesifikk situasjon sier Christin. – Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  Grafikark i nummerert og signert utgave

  "Feel the fear and do it anyway" er et grafisk ark i nummerert og signert opplag på 90 eksemplarer, laget av kunstneren Christin Björk og som selges eksklusivt på NOA Gallery. Målene på arket er 50 x 50 cm, ferdig med ramme måler kunstverket 60 x 60 cm.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Wanna go for a ride?
Original
1-2 uker
33600 kr
Bare 1stk igjen
Mr Talk
1-2 uker
360 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland