1-2 uker

Namaste

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Namaste"» av Christin Björk

  "Namaste" er en påminnelse om å opprettholde fokus, til tross for at livets ytre, og noen ganger indre, omstendigheter banker på og prøver å forstyrre evnen til å opprettholde både harmoni og fokus. Og er det noen som er flinke til dette, så er det katter. Men i hovedsak en påminnelse om at når man møter personlighetene som noen kaller vampyrer/giftige typer, handler det om å ikke bli dratt inn i dette men som katter å opprettholde fokus og indre ro. Til tross for negativitet utenfor.

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og livet selv gir henne. – I tankene mine er dette formet til motiver hvor dyr ofte, som en fabel, er inkludert og levendegjør min holdning til noen/noe eller hvordan jeg opplever en konkret situasjon, sier Christin. – Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  Unik original

  "Namaste" er et grafisk magasin laget i et opplag på 90 nummererte og signerte eksemplarer. Kunstverket måler 50 x 50 cm, komplett med ramme er størrelsen 60 x 60 cm.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Mr Talk
1-2 uker
360 kr
Moving on
Original
1-2 uker
12800 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland