1-2 uker

Fisktärna

Bare 1stk igjen
Etablert kunstner
1520 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
 • Information
 • "Fisktärna":

  - Dette er et sommerbilde, det er varmt ute og vi er på Rönnen, som er et naturområde i Skåne, sier kunstneren Lars Fredholm om sitt arbeid "Fisktärna". Mange fugler hekker der, inkludert terne - her hviler en på en stein.

  - Det er varmt ute og sollyset er sterkt ettersom det er midt på dagen, jeg tror jeg har klart å få det frem i maleriet. Jeg elsker også vann, og jeg har laget denne akvarellen basert på både en skisse og et bilde.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave< /strong>

  Lars Fredholm fullfører alle sine akvareller basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet "Fisktärna" i akvarell og dette er en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 50 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 59 cm x 42 cm, med ramme er det 64 x 47 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr
Studie av rödhake
1-2 uker
Fra 1200 kr
Jägarens blick
1-2 uker
Fra 1200 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland