1-2 uker

På uppvindarna - röd glada

Etablert kunstner
1520 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "På uppvindarna - röd glada":

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. – Høsten er alltid en spennende tid for en fuglekikker. – Er du i tillegg en fugletittende kunstner som meg, med fugler som hovedmotiv, blir høsten noe ekstra spesielt.

  Lars fortsetter: - Høst er også synonymt med høstetid. Her sees et rødt gladseil på den varme motvinden på den andre siden av veien hjemme i høstetiden. Den speider etter flyktende mus, voles osv. etter skurtreskerens buldrende fremgang, avslutter Lars Fredholm.

  Lars Fredholm fullfører alle sine avareler basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine utflukter, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen, så også på dette motivet, "På viklingene - rød glad"

  Eksklusiv nummerert og signert utgave< /strong>

  "På uppvindarna - röd glada" er engiclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 30 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 59 cm x 42 centimeter, med ramme er det 64 x 47 centimeter.

  Se alle maleriene av Lars Fredholm her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Fisktärna
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 1stk igjen
Studie av rödhake
1-2 uker
Fra 1200 kr
Ensam rastare - Kustpipare
1-2 uker
Kampanj
Fra 1292 kr Fra 1520 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk