1-2 uker

Ett vakande öga

Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Ett vakande öga" - blåmeis:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. Om maleriet "Ett vakande öga" - blåmes forteller Lars: 

  Også en art som forekommer her hele året og er en hyppig gjest i fuglebrettene her hjemme om vinteren. På kanten av høsten søkte dette individet etter ulike insekter blant brennesle og tørr fjorårsgress rundt stallenga vår. Kanskje den trodde jeg kom for nærme og valgte å ta tilflukt til noen tørre grener lenger inn og derfra se på meg med et våkent øye."

  Eksklusiv nummerert og signert utgave

  Lars Fredholm fullfører alle sine kunstverk basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet "Ett vakande öga" - blåmeis, et grafisk ark på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 18 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 29 x 42 centimeter, med ramme er det 34 x 45 centimeter.

  Se alle maleriene av Lars Fredholm her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Fisktärna
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 1stk igjen
Studie av rödhake
1-2 uker
Fra 1200 kr
Före stormen
1-2 uker
Fra 1200 kr
Bare 2stk igjen
Efter attacken
1-2 uker
Fra 1200 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk