1-2 uker

Efter attacken

Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Efter attacken"- Sparrowhawk:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. Om maleriet "Efter attacken" – spurvehauk sier Lars: 

  Rask, målrettet og uten forvarsel slår den til. De fleste angrep, til tross for overraskelsesmomentet, avsluttes uten at noe tyvegods blir droppet. Jaktene som spurvehaukene driver med her hjemme rundt gården og som jeg blir tilskuer til, foregår som regel sent på høsten og vinteren. Deretter angriper den rundt fuglemateren der pupper, finker og troster etc samles. Denne akvarellen ble til en høstdag da spurvehauken stupte blant pilfinkene ved materen rett utenfor stuevinduet vårt. Jakten endte lykkelig for finkene, men mindre vellykket for hauken, som valgte å sitte lavt i en busk i nærheten hvor jeg kunne studere den i et par minutter.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave

  Lars Fredholm fullfører alle sine kunstverk basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet "Efter attacken" - spurvehauk, et grafisk ark på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 18 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 29 x 42 centimeter, med ramme er det 34 x 45 centimeter.

  Se alle maleriene av Lars Fredholm her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Picknick i backen

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland