1-2 uker

Gyllene morgon - Ejder

Etablert kunstner
1520 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
 • Information
 • Gylden morgen - ærfugl:
  < /span>

  - Her er jeg på Getterön utenfor Varberg, sier kunstneren Lars Fredholm om maleriet Gylden morgen – Eider. Stedet er verdenskjent for sine store konsentrasjoner av vadefugler. Vi startet med bil halv tre om morgenen for å kunne være der når solen står opp. Da vi så ankom var det et fantastisk lys med morgentåke på bakken, mens havet var helt krystallklart.

  Dessverre var det ikke en eneste vadefugl på stedet. I stedet fant han en ærfuglhunn som satt på en stein, i varmen fra soloppgangen, og rundt omkring var det mange andre ærfugler som byttet på å vokte ungene og mate dem.

  - Jeg legger meg tett inntil bakken med et dekke over meg for ikke å bli oppdaget og skremmer dem bort, sier Lars. Det var også slik jeg fikk det lave perspektivet jeg var ute etter, på høyde med fuglen. Det skal føles som om du er i vannet, rett ved siden av. Der lå jeg og både skisserte og fotograferte for å kunne gjengi roen, avslappingen og det fantastiske lyset denne morgenen, alt som til sammen skapte en så utrolig vakker atmosfære.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave< /strong>

  Lars Fredholm fullfører alle sine akvareller basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet Golden morning – Eider i akvarell og dette er en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 50 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 59 cm x 42 cm, med ramme er det 64 x 47 cm.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Ensam rastare - Kustpipare
1-2 uker
Kampanj
Fra 1292 kr Fra 1520 kr
Jägarens blick
1-2 uker
Fra 1200 kr
Efter attacken
1-2 uker
Fra 1200 kr
På uppvindarna - röd glada
1-2 uker
Kampanj
Fra 1292 kr Fra 1520 kr

Andre kjøpte også:

Freeedooom
1-2 uker
520 kr
Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland