1-2 uker

Gyllene morgon - Ejder

Etablert kunstner
1520 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
 • Information
 • Gylden morgen - ærfugl:
  < /span>

  - Her er jeg på Getterön utenfor Varberg, sier kunstneren Lars Fredholm om maleriet Gylden morgen – Eider. Stedet er verdenskjent for sine store konsentrasjoner av vadefugler. Vi startet med bil halv tre om morgenen for å kunne være der når solen står opp. Da vi så ankom var det et fantastisk lys med morgentåke på bakken, mens havet var helt krystallklart.

  Dessverre var det ikke en eneste vadefugl på stedet. I stedet fant han en ærfuglhunn som satt på en stein, i varmen fra soloppgangen, og rundt omkring var det mange andre ærfugler som byttet på å vokte ungene og mate dem.

  - Jeg legger meg tett inntil bakken med et dekke over meg for ikke å bli oppdaget og skremmer dem bort, sier Lars. Det var også slik jeg fikk det lave perspektivet jeg var ute etter, på høyde med fuglen. Det skal føles som om du er i vannet, rett ved siden av. Der lå jeg og både skisserte og fotograferte for å kunne gjengi roen, avslappingen og det fantastiske lyset denne morgenen, alt som til sammen skapte en så utrolig vakker atmosfære.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave< /strong>

  Lars Fredholm fullfører alle sine akvareller basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet Golden morning – Eider i akvarell og dette er en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 50 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 59 cm x 42 cm, med ramme er det 64 x 47 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr
Efter attacken
1-2 uker
Fra 1200 kr
Före stormen
1-2 uker
Fra 1200 kr
Bare 2stk igjen

Andre kjøpte også:

Fisktärna
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 1stk igjen
Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk