1-2 uker

Jägarens blick

Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Jägarens blick" - haukugle:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. Om maleriet "Jägarens blick" - haukugle sier Lars: 

  Høst, og et spennende møte med denne litt mindre, men karismatiske uglen. Har tidligere vært så heldig å møte denne vakre og haukaktige (derav navnet) uglen ved et par forskjellige anledninger her i Skåne. Noen år flytter noen av disse tauuglene sørover og da har du muligheten til å se og studere dem her også. Det skarpe intense blikket fra de gule øynene vil være etset på netthinnen i lang tid fremover. Det er nettopp denne opplevelsen jeg prøver å skildre i denne akvarellen.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave

  Lars Fredholm fullfører alle sine kunstverk basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet "Jägarens blick" - haukugle, et grafisk ark på Canson buer akvarell 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 18 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 29 x 42 centimeter, med ramme er det 34 x 45 centimeter.

  Se alle maleriene av Lars Fredholm her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Fisktärna
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 1stk igjen
Studie av rödhake
1-2 uker
Fra 1200 kr
Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr

Andre kjøpte også:

Efter attacken
1-2 uker
Fra 1200 kr
Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland