1-2 uker

Jägarens blick

Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Jägarens blick" - haukugle:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. Om maleriet "Jägarens blick" - haukugle sier Lars: 

  Høst, og et spennende møte med denne litt mindre, men karismatiske uglen. Har tidligere vært så heldig å møte denne vakre og haukaktige (derav navnet) uglen ved et par forskjellige anledninger her i Skåne. Noen år flytter noen av disse tauuglene sørover og da har du muligheten til å se og studere dem her også. Det skarpe intense blikket fra de gule øynene vil være etset på netthinnen i lang tid fremover. Det er nettopp denne opplevelsen jeg prøver å skildre i denne akvarellen.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave

  Lars Fredholm fullfører alle sine kunstverk basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet "Jägarens blick" - haukugle, et grafisk ark på Canson buer akvarell 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 18 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 29 x 42 centimeter, med ramme er det 34 x 45 centimeter.

  Se alle maleriene av Lars Fredholm her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland