1-2 uker

Ensam rastare - Kustpipare

Etablert kunstner
1520 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
 • Information
 • Solitary Rester - Coast Pipit:

  - Dette er et høstbilde av en kystpipe - de er litt uvanlige, men utrolig vakre, sier kunstneren Lars Fredholm om sitt verk Lonely rester - coastal piping plover. Akkurat denne er en hann som fortsatt har sommerdrakten sin og har stoppet opp for å samle krefter til den fortsatte flyturen sørover. Jeg er veldig interessert i vannet og ønsket å få frem alle fargetonene og følelsen av å stå i vannet selv.

  - Det er et av bildene som tok lengst tid for meg å lage, det tok mange timer, etter både skisse og foto. Når det kommer til akvarell generelt, må du planlegge hvert eneste trinn veldig nøye.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave< /strong>

  Lars Fredholm fullfører alle sine akvareller basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner – på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet Solitary traveller - kystpiper i akvarell og dette er en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 50 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 59 cm x 42 cm, med ramme er det 64 x 47 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Jägarens blick
1-2 uker
Fra 1200 kr
Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr
Studie av rödhake
1-2 uker
Fra 1200 kr
Fisktärna
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr
Fisktärna
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 1stk igjen
Abborre
1-2 uker
2280 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland