1-2 uker

Miracles all around us

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Miracles all around us"» av Marie Plosjö< /p>

  For kunstneren Marie Plosjö henger alt sammen. Sirkelen representerer livet. Vår eksistens er et mirakel i seg selv, alt som eksisterer gjør det av en grunn. Symbolikken er bred, teksten i bakgrunnen er i noen tilfeller tydelig, i andre uklar, bakt inn for å gi makt til eieren.

  I bakgrunnen står det blant annet at alt gjentar seg i og utenfor oss. Alt fra atomet med kjernen og skallet, kjernen til cellene og cellenes skall, jordens kjerne og jordens skall, solsystemet med kjernen solen og skallet, galakser med deres kjerner og deres skall. Det er så mange likheter og en balanse som ikke alltid er så åpenbar. Hvis vi strekker armene rett ut, er det høyden vår. Kroppens proporsjoner går igjen og er i balanse med hverandre. Alt trenger selvfølgelig ikke nevnes, men det er en del av beskrivelsen.

  "Miracles all around us" er et kunstverk laget på lerret. Du kan velge å montere den på en kileramme eller ramme den inn med glass og passepartout.

  Lerretstrykk av kunstneren Marie Plosjö

  "Miracles all around us" er et lerretstrykk laget av Marie Plosjö og selges på NOA Gallery i et nummerert og signert opplag på 50 eksemplarer . Målene på arbeidet er 50 x 50 cm. Velger du å ramme den inn med glass og passepartou, er målene 60 x 60 cm.

  Se alle kunstverk av Marie Plosjö her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
6000 kr
Bare 1stk igjen
79 au
1-2 uker
Fra 2000 kr
Free Your Soul
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk