1-2 uker

Changing (giclée)

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Marie Plosjö på «Changing»:

  "Med motivet 'Changing' ønsker jeg å formidle at det kun er du som har kontroll over din kropp og dine livsvalg, ingen andre. Jeg henter inspirasjon fra mine verdier, og likeverd og like rettigheter er viktig for meg. Jeg elsker å male kvinner og streber alltid etter å formidle vår styrke og frihet.Den nakne kvinnekroppen er vakker og mannen skal være fri til å gjøre som han vil, både med kroppen sin og med livet. Vinger er et tydelig symbol på frihet, og for meg symboliserer nettopp vingene i motivet friheten jeg snakker om».

  Unikt akrylmaleri i begrenset opplag

  Kunstneren Marie Plosjö er kjent for sin fargerike og sensuelle kunst, der intense farger møter avkledde kvinnekropper. Hun tror på tankens kraft og de fleste av verkene hennes bærer derfor et budskap som Marie har tett på hjertet. Plosjö har laget flere motiver for NOA Gallery, inkludert "Changing" og "Free Your Soul". Dette verket er et pigmenttrykk, trykt på kunstpapir. Opplaget er begrenset til 300 nummererte og signerte eksemplarer, men motivet "Changing" er også tilgjengelig som semi-original her.


  Se alle motiver av Marie Plosjö!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk