1-2 uker

Savior

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Marie Plosjö om "Savior":

  "Jeg er veldig lidenskapelig opptatt av dyr og liker å leke med lyse og sterke farger. Motivet " "Savior"' representerer absolutt en løve, som kan virke annerledes og lang fra mine andre motiver, men jeg vil si at de faktisk er på linje med hverandre og deler samme nevner Rovdyr er mektige og vakre - akkurat som nakne kvinnekropper, men de fleste av verkene mine bærer også et budskap som Jeg er kjær til hjertet mitt».

  Eksotiske dyremotiver i begrenset opplag

  Kunstneren Marie Plosjö skaper fargerik kunst i intense farger, der nakne kvinnekropper er et tilbakevendende motiv blant hennes verk. I denne samlingen ser vi i stedet rovdyr som tigre og løver, men jakten på lykke kan brukes på disse motivene også, sier kunstneren. Marie Plosjö har laget flere motiver for NOA Gallery, inkludert "Savior" og " Circle of Life" som er en del av samme samling. Motivet er trykket på kunstpapir og kan kjøpes enten uten eller med sort ramme.


  Se alle motiver av Marie Plosjö!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
5600 kr
Hero
1-2 uker
Kampanj
Fra 1600 kr Fra 2000 kr
Stay
1-2 uker
Fra 2000 kr
Bowie
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk