1-2 uker

Hero

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Marie Plosjö om "Hero":

  "Jeg er veldig lidenskapelig opptatt av dyr og liker å leke med sterke og lyse farger. Jeg liker når det er en balanse i fargekomposisjonen: når det abstrakte møtes og kombineres med det realistiske, slik at det ikke bare er et bilde . Emnet "Hero"' skildrer absolutt en løve, som kan virke litt annerledes og langt fra de andre motivene mine, men jeg vil si at de faktisk er i tråd med hvert av motivene. andre og har samme nevner".

  Pigmenttrykk med eksotiske dyremotiv

  Kunstneren Marie Plosjö skaper fargerik kunst i intense farger, der nakne kvinnekropper er et tilbakevendende motiv blant hennes verk. I denne samlingen ser vi i stedet rovdyr som løver og tigre, men sjakten på lykke kan brukes på disse motivene også, sier kunstneren. Marie Plosjö har laget flere motiver for NOA Gallery, inkludert < span translate=" no"> "Hero" og "Stay" som er en del av samme samling. Dette er et begrenset opplag av pigmenttrykk. Motivet er trykt på kunstpapir og kankjøpes enten uten eller med svart ramme.


  Se alle motiver av Marie Plosjö!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
6000 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
Fra 2000 kr
Bare 2stk igjen
Stay
1-2 uker
2800 kr
Circle of Life
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk