Utsolgt

Tennis for Peace Billgren/Söderling 40 cm Signerade

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
15200 kr

Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • "Tennis for fred av Billgren og Söderling" 40 cm

  Støtt kampen mot vold ved å kjøpe Ernst Billgren og Robin Söderlings versjon av det unike samleobjektet, også den berømte skulpturen Non-Violence. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärds i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden.

  Billgren og Söderlings egen tolkning av symbolet ble kalt Tennis for fred av Billgren og Söderling som er skapt gjennom en spektakulær balling med farger og tennisballer for å skape dette fantastiske kunstverket. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere volden i samfunnet.

  Kun tre signerte eksemplarer 40 cm

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er plassert utenfor FNs hovedkvarter i blant annet New York, Berlin og Beijing. Skulpturen designet av Ernst Billgren og Robin Söderling for Non-Violence Art Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i tre forskjellige størrelser – 19 centimeter, 40 centimeter og 1 meter.

  Tennis for fred er laget på håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag. Det er bare 499 eksemplarer av den mindre størrelsen, 199 kopier av mellomstørrelsen og 8 kopier av den største. Kun tre eksemplarer av mellomstørrelsen er personlig signert, samt fem eksemplarer av den mindre størrelsen. Et ekthetsbevis er inkludert.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Dangerous Journey
1-2 uker
Fra 2160 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Bilmek

Nyhet

1-2 uker
1520 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland