1-2 uker

Peace N Luv by Håkan Hellström 19 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
3920 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Peace N Luv av Håkan Hellström:

  Nå kan du kjøpe kunstneren Håkan Hellströms egen tolkning av den kjente skulpturen med den knyttede revolveren, laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd. Deler av salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project som har som mål å redusere volden i samfunnet. «Det viktigste er hva den representerer», sa Håkan Hellström da skulpturen ble avduket. "Jeg synes det ble kjempebra, og jeg er fremfor alt veldig stolt over å kunne representere denne gode saken. Det er det store, å kunne legge et lite strå til 'Peace N Luv'-stabelen". < /p>

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen av Håkan Hellström for Non-Violence Project er tilgjengelig for kjøp på noagallery.no i to størrelser, 19 cm og 40 cm, og den er laget av håndmalt polyresin. Skulpturen er tilgjengelig i et begrenset opplag, 19 cm er tilgjengelig i et opplag på 499 eksemplarer og den større 40 cm er tilgjengelig i 99 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

The plumed philosopher
1-2 uker
Kampanj
Fra 2176 kr Fra 2560 kr
Fame 1
1-2 uker
4000 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk