1-2 uker

Acne for Peace by Jonny Johansson 40 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
14396 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Acne for Peace av Jonny Johansson:

  Støtt kampen mot vold ved å kjøpe Acne-grunnlegger Jonny Johanssons versjon av det unike samleobjektet, også den berømte skulpturen Non-Violence. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden.

  Jonny Johanssons egen tolkning av symbolet ble kalt Acne for Peace av Jonny Johansson. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere vold i samfunnet.

  World Infamous Peace Symbol Sculpture – Limited Edition

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er blant annet plassert utenfor FNs hovedkvarter i New York, Berlin og Beijing.

  Skulpturen designet av Jonny Johansson for Non-Violence Art Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i to størrelser, 19 centimeter og 40 cm. Acne for Peace av Jonny Johansson er laget på håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag på 499 eksemplarer for 19 cm og 199 eksemplarer for 40 cm skulpturen. Et ekthetsbevis er inkludert.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Cykeltur
1-2 uker
2800 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 2stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland