1-2 uker

Music for Peace by Paul McCartney 30 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
7920 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Paul McCartney og John Lennon var barndomsvenner fra Liverpool som dannet et av verdens mest kjente band, The Beatles. Kunstverket Music for Peace kan også sees på som en fin hyllest fra Paul McMcCartney til hans myrdede venn John Lennon. Den kjente skulpturen med den knyttede revolveren ble opprinnelig laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd..

  Skulpturen var en hyllest til Lennons kamp for fred og kjærlighet, og McCartneys fargerike versjon gir den symbolske betydningen en ny mening. En fin sluttsirkel og et unikt kunstverk! Organisasjonen Non-Violence Foundation jobber for å redusere vold i verden og trener blant annet barn i ikke-vold og konfliktløsning. I tillegg til Paul McCartney har både Ringo Starr og Yoko Ono vært ambassadører for organisasjonen. Alt mersalg går til Ikke-vold.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen til Ringo Starr for Non-Violence Project er tilgjengelig i tre størrelser, 19 cm, 30 cm og 40 cm, og er laget på håndmalt polyresin. Skulpturen er tilgjengelig i et begrenset opplag, 19 cm er tilgjengelig i et opplag på 499 eksemplarer, 30 cm i et opplag på 299 eksemplarer og den større 40 cm finnes i 199 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk