1-2 uker

Music for Peace by Paul McCartney 30 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
10396 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Paul McCartney og John Lennon var barndomsvenner fra Liverpool som dannet et av verdens mest kjente band, The Beatles. Kunstverket Music for Peace kan også sees på som en fin hyllest fra Paul McMcCartney til hans myrdede venn John Lennon. Den kjente skulpturen med den knyttede revolveren ble opprinnelig laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd..

  Skulpturen var en hyllest til Lennons kamp for fred og kjærlighet, og McCartneys fargerike versjon gir den symbolske betydningen en ny mening. En fin sluttsirkel og et unikt kunstverk! Organisasjonen Non-Violence Foundation jobber for å redusere vold i verden og trener blant annet barn i ikke-vold og konfliktløsning. I tillegg til Paul McCartney har både Ringo Starr og Yoko Ono vært ambassadører for organisasjonen. Alt mersalg går til Ikke-vold.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen til Ringo Starr for Non-Violence Project er tilgjengelig i tre størrelser, 19 cm, 30 cm og 40 cm, og er laget på håndmalt polyresin. Skulpturen er tilgjengelig i et begrenset opplag, 19 cm er tilgjengelig i et opplag på 499 eksemplarer, 30 cm i et opplag på 299 eksemplarer og den større 40 cm finnes i 199 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!
 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 4stk igjen
Den svarta katten
1-2 uker
Fra 1080 kr
Månstråle
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland