1-2 uker

Drive for Peace by Dustin Johnson (1 meter)

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
93596 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Drive for Peace av Dustin Johnson:

  Støtt kampen mot vold ved å kjøpe Dustin Johnsons versjon av det unike samleobjektet, samt den berømte Non-Violence-skulpturen. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden.

  Golfproffens tolkning av symbolet ble kalt Drive for Peace, originalen er på St Andrews, som også regnes som golfens vugge. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere volden i samfunnet.

  World Infamous Peace Symbol Sculpture – Limited Edition

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er plassert utenfor FNs hovedkvarter i blant annet New York, Berlin og Beijing. Skulpturen designet av Dustin Johnson for Non-Violence Art Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i fire forskjellige størrelser – 19 centimeter, 30 centimeter, 40 centimeter og 1 meter. Drive for Peace  er designet av Dustin Johnson og er laget av håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag på 499 eksemplarer av den minste størrelsen, 299 eksemplarer av den 30 centimeter store, 199 kopier av den ene på 40 cm og 29 kopier av den største på 1 meter. Et ekthetsbevis er inkludert.

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Poker
1-2 uker
Kampanj
2312 kr 2720 kr
Bagaren
1-2 uker
Kampanj
2312 kr 2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland