1-2 uker

Tennis for Peace by E. Billgren & R. Söderling 40 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
14000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Kunst som slår et slag for en god sak – en skulptur i begrenset opplag laget av tennisspilleren Robin Söderlind og kunstneren Ernst Billgren. Kunstverket Tennis for fred er en tolkning av den kjente skulpturen med den knyttede revolveren, laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd på 80-tallet. For å lage kunstverket tok de helt sonisk til tennisballer og maling og knuste den knutede revolveren knallhardt med knallfarger. Overskuddet fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project som har som mål å redusere vold i samfunnet og å lære barn og unge alternative måter å løse konflikter på.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen av Robin Söderling og Ernst Billgren for Non-Violence Project kommer i to størrelser, 19 cm og 40 cm, og er laget av håndmalt polyresin. Skulpturen er tilgjengelig i et begrenset opplag, 19 cm er tilgjengelig i et opplag på 499 eksemplarer og den større 40 cm er tilgjengelig i 199 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk