1-2 uker

Shell pink 19 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
4796 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • "Shell pink 19 cm"" i samarbeid med Non Violence Art Project

  "Shell pink 19 cm" er en monokrom design og tolkning av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärds kunstverk "The Knotted Revolver". Reuterswärd utformet originalen i 1980 som et symbol på og som en hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som formål og mål å redusere volden i samfunnet.

  Skulptur av verdensberømt fredsskulptur - begrenset opplag.

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er plassert blant annet foran FNs hovedkvarter i New York, Berlin og Beijing. "Shell pink 19 cm" er tilgjengelig å kjøpe i to størrelser, 19 cm og 30 cm. Den er laget på håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag på 999 nummererte eksemplarer for den mindre og 199 nummererte eksemplarer for den større. Skulpturene kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske.

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland