1-2 uker

830 13 for Peace by Henrik och Joel Lundqvist 40 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
14000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • 830 13 for Peace av Henrik og Joel Lundqvist (40 cm):

  Støtt kampen mot vold ved å kjøpe Henrik og Joel Lundqvists versjon av det unike samlerobjektet, også den berømte skulpturen Non-Violence. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärds i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden. Tvillingbrødrenes egen tolkning av symbolet ble kalt 830 13 for Peace av Henrik og Joel Lundqvist etter postadressen i Åre, hvor de er fra. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere volden i samfunnet.

  World Infamous Peace Symbol Sculpture – Limited Edition

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er plassert utenfor FNs hovedkvarter i blant annet New York, Berlin og Beijing. Skulpturen designet av Henrik Lundqvist og Joel Lundqvist for Non-Violence Art Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i tre forskjellige størrelser – 19 centimeter, 40 centimeter og 1 meter. 830 13 for Peace av Henrik og Joel Lundqvist er laget på håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag på 499 eksemplarer av den mindre størrelsen, 99 eksemplarer av den største og 8 eksemplarer av den største. Et ekthetsbevis er inkludert.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk