1-2 uker

830 13 for Peace by Henrik och Joel Lundqvist 1 m

Bare 4stk igjen
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
93596 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • 830 13 for Peace av Henrik og Joel Lundqvist (1 m):

  Støtt kampen mot vold ved å kjøpe Henrik og Joel Lundqvists versjon av det unike samlerobjektet, også den berømte skulpturen Non-Violence. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärds i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden. Tvillingbrødrenes egen tolkning av symbolet fikk navnet 830 13 for Peace av Henrik og Joel Lundqvist etter postadressen i Åre, hvor de er fra. Alt overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere volden i samfunnet.

  World Infamous Peace Symbol Sculpture – Limited Edition

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er plassert utenfor FNs hovedkvarter i blant annet New York, Berlin og Beijing. Skulpturen designet av Henrik Lundqvist og Joel Lundqvist for Non-Violence Art Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i tre forskjellige størrelser – 19 centimeter, 40 centimeter og 1 meter. 830 13 for Peace av Henrik og Joel Lundqvist er laget på håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag. Det er bare 499 kopier av den mindre størrelsen, 99 kopier av mellomstørrelsen og 8 kopier av den største. Et ekthetsbevis er inkludert.

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

  Vi har gratis frakt på dette produktet innenfor Stockholm, for transport til resten av landet, priser er tilgjengelig på forespørsel på contact@noagallery.no

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland