1-2 uker

John Lennon Tribute Collection

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
35196 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • "John Lennon Tribute Collection"

  Den berømte skulpturen med den knyttede revolveren ble opprinnelig laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd. Skulpturen var en hyllest til John Lennons kamp for fred. Rettighetene til skulpturen ble etter hvert overført til organisasjonen Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere volden i verden og trener blant annet barn i ikke-vold, alt overskuddssalg går til Ikke-vold og deres arbeid med å trene ungdom til å håndtere konflikter uten vold.

  De nære vennene Paul McCartney og Ringo Starr skapte sammen med Johns kone Yoko Ono sine egne tolkninger av skulpturen for å støtte arbeidet med å ta et oppgjør med vold.

  "John Lennon Tribute Collection" er en samling av de tre vennenes tolkninger som selges som en samleboks, alle tre skulpturene med samme nummer og med eksklusivt sertifikat. Music for Peace av Paul Mc Cartney, Drums for Peace av Ringo Starr og Imagine av Yoko Ono.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturene i samlingen er alle 30 cm og er oppnådd med samme nummer på de tre ulike tolkningene. Skulpturene i samleboksene er nummerert mellom 10 og 49 og det totale opplaget er på 299 eksemplarer. Skulpturene leveres med eksklusivt sertifikat og ligger i fine gaveesker.


  Se alle skulpturene her!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland