1-2 uker

John Lennon Tribute Collection

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
35196 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • "John Lennon Tribute Collection"

  Den berømte skulpturen med den knyttede revolveren ble opprinnelig laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd. Skulpturen var en hyllest til John Lennons kamp for fred. Rettighetene til skulpturen ble etter hvert overført til organisasjonen Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere volden i verden og trener blant annet barn i ikke-vold, alt overskuddssalg går til Ikke-vold og deres arbeid med å trene ungdom til å håndtere konflikter uten vold.

  De nære vennene Paul McCartney og Ringo Starr skapte sammen med Johns kone Yoko Ono sine egne tolkninger av skulpturen for å støtte arbeidet med å ta et oppgjør med vold.

  "John Lennon Tribute Collection" er en samling av de tre vennenes tolkninger som selges som en samleboks, alle tre skulpturene med samme nummer og med eksklusivt sertifikat. Music for Peace av Paul Mc Cartney, Drums for Peace av Ringo Starr og Imagine av Yoko Ono.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturene i samlingen er alle 30 cm og er oppnådd med samme nummer på de tre ulike tolkningene. Skulpturene i samleboksene er nummerert mellom 10 og 49 og det totale opplaget er på 299 eksemplarer. Skulpturene leveres med eksklusivt sertifikat og ligger i fine gaveesker.


  Se alle skulpturene her!

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Picknick i backen

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland