1-2 uker

P Gucci for Peace by Patricia Gucci 30 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
7920 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Patrizia Gucci har bakgrunn som designer i motehuset som bærer hennes navn og ble startet av familien hennes på 1920-tallet. Hun er også aktiv som kunstner. Inspirasjonen til hennes versjon av den berømte skulpturen kommer fra hennes hjemland Italia, mote og natur.

  - Jeg elsker naturen og ble inspirert av det toskanske landskapet. Fuglen som sees på skulpturen har en olivengren i nebbet, symbolet på fred. Sommerfuglen er et symbol på frihet. Alt er i balanse. I naturen har vi fred og respekt for hverandre.

  Skulptur i begrenset opplag

  Patrizia Guccis fargerike skulptur for Non-Violence Project kommer i tre størrelser - 19cm, 30cm og 40cm, og er laget på håndmalt polyresin. Skulpturen er tilgjengelig i et begrenset opplag, den 19 cm er tilgjengelig i et opplag på 499 eksemplarer, den som måler 30 cm i 299 eksemplarer og den større 40 cm er i 199 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske.

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk