1-2 uker

Tennis for Peace by E. Billgren & R. Söderling 19 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
4796 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Hvordan lager du kunst med tennisballer? Her kan du se kunstverket Tennis for Peace laget av tennisspilleren Robin Söderling og kunstneren Ernst Billgren. Kunstverket er en tolkning av den kjente skulpturen med den knyttede revolveren, laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd på 80-tallet. For å lage kunstverket tok de tennisballer og malte helt sonisk og knuste den knutede revolveren knallhardt med knallfarger. Overskuddet fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project som har som mål å redusere volden i samfunnet . </ p>

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen av Robin Söderling og Ernst Billgren for Non-Violence Project kommer i to størrelser, 19 cm og 40 cm, og er laget av håndmalt polyresin. Skulpturen er tilgjengelig i et begrenset opplag, 19 cm er tilgjengelig i et opplag på 499 eksemplarer og den større 40 cm er tilgjengelig i 99 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland