1-2 uker

Punch for Peace by Muhammad Ali 30 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
7920 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Punch for Peace

  Slå et slag for fred. Tittelen på den legendariske bokserens versjon av den berømte Non-Violence-skulpturen kan høres selvmotsigende ut. Faktisk preget motsetninger livet til den stridbare Muhammad Ali. Til tross for at han var en flerfoldig verdensmester i tungvektsboksing, en av verdens mest kompromissløse kampsporter, hadde Muhammad Ali et livslangt engasjement for ikkevold og fred. Han mistet verdenstittelen da han nektet å melde seg for militærtjeneste i Vietnam og ble involvert i den amerikanske borgerrettighetsbevegelsen. Før den legendariske kampen mot verdensmesteren Georg Foreman i Zaire i 1974, The rumble in the Jungle, uttalte Ali et av sine mest kjente sitater: Flyt som en sommerfugl stikk som en bie – hendene hans kan ikke treffe det øynene hans ikke kan se. Sitatet er i sentrum av Muhammad Alis versjon av Carl-Fredrik Reuterswärds berømte skulptur. Muhammad Ali døde i juni 2016.

  Skulptur i begrenset opplag

  Muhammad Alis skulptur for Non-Violence Project kommer i tre størrelser, 19cm, 30cm og 40cm, og er laget på håndmalt polyresin. Skulpturen er i et begrenset opplag, 19 cm er i et opplag på 499 eksemplarer, 30 cm er i et opplag på 299 eksemplarer og 40 cm er i 99 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske.

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk