1-2 uker

Imagine by Yoko Ono 30 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
7920 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Tittelen på Yoko Onos kunstverk føles opplagt -   Tenk deig . Det er en av ektemannen, John Lennons mest kjente sanger med et budskap om fred, kjærlighet og frihet. Kunstverket   Tenk deg   er en hyllest til Lennon, og det var også tanken bak det originale kunstverket   Ikke-vold . Den berømte  -skulpturen med den knyttede revolveren ble opprinnelig skapt av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980, etter at Lennon ble myrdet. Skulpturen ble knyttet til Lennons kamp for fred og med Yoko Onos lyse og optimistiske versjon får den symbolske betydningen av verket en ny betydning. Rettighetene til skulpturen ble til slutt overført til Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere volden i verden og lærer barn i blant annet ikke-voldelige handlinger. I tillegg til Yoko Ono, både bandmedlemmene og vennene   Paul McCartney   og   Ringo Starr   være ambassadører for organisasjonen og lagets versjoner av skulpturen. Alt overskuddssalg går til Ikke-vold.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen til Yoko Ono i størrelsen 30 cm er tilgjengelig i et opplag på 299 nummererte eksemplarer. I 19 cm er den tilgjengelig i 499 eksemplarer og den største i 40 cm er tilgjengelig i 199 eksemplarer. Det følger med et ekthetsbevis og i en fin gaveeske!
   

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk