1-2 uker

Race for peace

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
7920 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Race for Peace av Nico Rosberg:

  Støtt kampen mot vold ved å kjøpe Nico Rosbergs versjon av den unike samlergjenstanden, samt den berømte Non-Violence-skulpturen. Originalen ble designet av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som et symbol på og hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden. Rallyførerens tolkning av symbolet fikk navnet Race for Peace. Alle overskudd fra salget går til den ideelle organisasjonen Non-Violence Project Foundation som har som mål og formål å redusere vold i samfunnet.

  World Infamous Peace Symbol Sculpture – Limited Edition

  Den knutede revolveren er i dag et av verdens mest kjente symboler på fred og er plassert utenfor FNs hovedkvarter i blant annet New York, Berlin og Beijing. Skulpturen designet av Nico Rosberg for Non-Violence Art Project er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se i to forskjellige størrelser – 19 centimeter og 30 centimeter. Race for Peace  er designet av Nico Rosberg og er laget av håndmalt polyresin og selges i et begrenset opplag på 499 eksemplarer av den minste størrelsen og 299 eksemplarer av den 30 centimeter store. Et ekthetsbevis er inkludert.

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk