Utsolgt

Skymningsjägaren - Hornugglan

Etablert kunstner
1520 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
 • Information
 • Twilight Hunter - the Horned Owl:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. MalerietSkymningsjägeren – hornugle viser en hornugle som jeg oppdaget ved Krankesjön i Skåne, som hører hjemme på min hjemmebane. Solen var i ferd med å gå ned og vi var i ferd med å gå da jeg tilfeldigvis så denne store hornugla gjemme seg i en skurrete busk.

  - Jeg tok frem kameraet og plutselig tar fuglen av og flyter lydløst avgårde, mens lyset faller på den – det var en fantastisk opplevelse. Det er veldig vanskelig å se hornugla og enda vanskeligere å fotografere den da den gjemmer seg om dagen og flyr i mørket. Nå var det bare skumring. Jeg var veldig heldig.

  Lars fotograferte hornuglen for senere å male den unike akvarellen The Twilight Hunter – hornuglen.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave< /strong>

  Lars Fredholm fullfører alle sine akvareller basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet Skymningsjägaren – hornugle i akvarell og dette er en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 50 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 59 cm x 42 centimeter, med ramme er det 64 x 47 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Fisktärna
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 1stk igjen
Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland