Utsolgt

Skymningsjägaren - Hornugglan

Etablert kunstner
1520 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
 • Information
 • Twilight Hunter - the Horned Owl:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. MalerietSkymningsjägeren – hornugle viser en hornugle som jeg oppdaget ved Krankesjön i Skåne, som hører hjemme på min hjemmebane. Solen var i ferd med å gå ned og vi var i ferd med å gå da jeg tilfeldigvis så denne store hornugla gjemme seg i en skurrete busk.

  - Jeg tok frem kameraet og plutselig tar fuglen av og flyter lydløst avgårde, mens lyset faller på den – det var en fantastisk opplevelse. Det er veldig vanskelig å se hornugla og enda vanskeligere å fotografere den da den gjemmer seg om dagen og flyr i mørket. Nå var det bare skumring. Jeg var veldig heldig.

  Lars fotograferte hornuglen for senere å male den unike akvarellen The Twilight Hunter – hornuglen.

  Eksklusiv nummerert og signert utgave< /strong>

  Lars Fredholm fullfører alle sine akvareller basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet Skymningsjägaren – hornugle i akvarell og dette er en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 50 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 59 cm x 42 centimeter, med ramme er det 64 x 47 centimeter.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland