Utsolgt

Rockys kök

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Martin Kellerman på "Rockys kök":

  "I motivet "Rockys kök" sees kjente karakterer fra Rockys univers og vennekrets. Perspektivet er ovenfra, og midt i bildekanten sitter en lett oppgitt Rocky Ølflasker, barnevogner, mat på komfyren og søppel i hjørnene og i midten står et barn med en tom flaske i hånden og stirrer forbauset rett på betrakteren Bildet ble tegnet før en utstilling på Spritmuseum i Stockholm i 2017. Spirit romantikk og alkohol har vært et tilbakevendende og sentralt tema i Rocky siden starten og valget av utstillingssted føltes mildt sagt logisk, det var som en Junibacken for voksne».

  Grafikark i 250 eksemplarer

  Tegnekunstner Martin Kellerman er hovedsakelig kjent for serien Rocky, som skildrer hans eget liv der tegneseriefiguren er Kellersmans alter ego. "Rockys kök" er et grafisk magasin i et opplag på 250 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet er trykket på aldersbestandig syrefri kunsttrykk 100%. NOA Gallery har også flere motiver av Martin Kellerman, som "I head on Rocky".


  Se alle motiver av Martin Kellerman!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk