1-2 uker

I huvudet på Rocky

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Martin Kellerman på "I huvudet på Rocky": < /h2>

  "Motivet "I huvudet på Rocky" er omslaget til bind 32, "Rocky Logger ut". Når serien starter, er hovedpersonen og vennene hans rundt 20, men de eldes i løpet av serien og ingenting er statisk i Rockys univers. Ettersom flere og flere venner danner familier, fortsetter Rocky å slite med forhold. På bildet sitter han på puben, men drømmer seg bort hjemmefra til freden og ensomheten i leiligheten hans".

  Grafikark i 250 eksemplarer

  Tegneren Martin Kellerman er hovedsakelig kjent for serien Rocky, som skildrer livet til hunden Rocky med en broket vennegjeng og mye alkohol på Södermalm i Stockholm. Tegneseriefiguren er Kellermans alter ego. "I huvudet på Rocky" er et grafisk ark i et opplag på 250 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet er trykket på aldersbestandig syrefri kunsttrykk 100%. NOA Gallery har også mer eksklusive motiver av Martin Kellerman.

  Se alle motiver av Martin Kellerman!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Passion
1-2 uker
Fra 2240 kr
Vid boulevarde
1-2 uker
Fra 2240 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland