1-2 uker

Facebook är för opersonligt

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Martin Kellerman på "Facebook är för opersonligt":< /h2>

  "Motivet "Facebook är för opersonligt" er omslaget til "Kellermannen häläsar på" (2013). Boken er en av mine samlebøker hvor jeg har samlet 170 stk. av mine tweets og illustrerte dem med tegninger som omhandler alt fra ensomhet og aldring til nyheter og grammatikk. Motivet viser en mann som banker på døren til en overfladisk bekjent.

  Grafikark i 250 eksemplarer

  Tegneren Martin Kellerman er hovedsakelig kjent for serien Rocky, som skildrer livet til hunden Rocky med en broket vennegjeng og mye alkohol på Södermalm i Stockholm. Han er også stor på Twitter der han jevnlig produserer one-liners på ikke mer enn 140 tegn. Nok en kunstform som Kellerman mestrer med hell. "Facebook är för opersonligt" er et grafisk magasin i et opplag på 250 nummererte og signerte eksemplarer solgt på noagallery.no. Motivet er trykt på Hahnemühle German Etching 310 gram. NOA Gallery har også mer eksklusive motiver av Martin Kellerman.


  Se alle motiver av Martin Kellerman!


 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk