1-2 uker

Rocky på sofflocket

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Martin Kellerman på "Rocky på sofflocket":< / h2>

  "Motivet "Rocky på sofflocket" skildrer karakteren Rocky som ligger på en kjøkkensofa og "jager" en flue med en fluesmekker i hånden. magen har han en tallerken med smørbrød og på gulvet ved siden av ligger en flaske Xavier, med et tilhørende glass rødt og et par tøfler ved siden av.Å ligge på sofatrekket er et uttrykk for å være lat generelt. "

  Grafikark i 250 eksemplarer

  Tegneren Martin Kellerman er hovedsakelig kjent for serien Rocky, som skildrer livet og livet til hunden Rocky med en brokete vennegjeng og mye alkohol Södermalm i Stockholm. Tegneseriefiguren er Kellermans alter ego. "Rocky på sofflocket" er et grafisk ark i et opplag på 250 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet er trykt på Hahnemühle German Etching 310 gram. NOA Gallery har også flere eksklusive motiver av Martin Kellerman.


  Se alle motiver av Martin Kellerman!


 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk