1-2 uker

Rockys ateljé

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • /></p> <p><br /><span style=

  "Rockys ateljé":

  I motivet "Rockys ateljé" er betrakteren en flue i taket og ser hele "Rockys ateljé" ovenfra. Hver detalj kan undersøkes nøye og i den øvre kanten av bildet, tilsynelatende utmattet eller lider av skaperkramper, ligger Rocky halvt besvimt på en sofa. Studioet er litt rotete med ting spredt rundt, men i utgangspunktet godt organisert. Det ligger spredte papirer, tegneserier og blyanter på gulvet, men alle plater og bøker er i orden og to skateboard henger pent på veggen. I tillegg er ingen spor av alkohol synlige, ellers et trekk ved alle Rocky-motiver tilgjengelig på noagallery.no. Eller er det en liten ølboks på pulten? Uansett får vi inntrykk av at skapelsen er noe som gir struktur til Rockys eksistens, selv om den er utmattende.


  Grafikark i 250 eksemplarer

  Tegneren Martin Kellerman er hovedsakelig kjent for serien Rocky, som skildrer livet til hunden Rocky med en broket vennegjeng og mye alkohol på Södermalm i Stockholm. Tegneseriefiguren er Kellermans alter ego. "Rockys ateljé" er et grafisk magasin i et opplag på 250 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet er trykket på aldersbestandig syrefri kunsttrykk 100%. Noagallery.se har også mer eksklusive motiver av Martin Kellerman.

  Se alle motiver av Martin Kellerman!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk