Utsolgt

Före stormen

Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Före stormen" - robin:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. Om maleriet "Före stormen" - robin sier Lars: 

  Ikke alltid like lett å se rødstrupen da den ofte holder seg skjult lavt på bakken under busker og lignende, men likevel alltid tilstedeværende. Denne personen poserte så vakkert på en av stolpene i paddocken utenfor stallporten, sikkert like oppmerksomme som vi var på stormen som nærmet seg. Jeg ser for meg at den bare ventet på at vi skulle få hestene inn så den kunne kile seg inn og ta ly i stallen. Og faktisk, da jeg så på hestene senere på kvelden mens vinden hylte og hylte, fant jeg rødstrupen sittende på en lav vegg i stallen, i ly for regn og vind. Jeg er glad den fant veien inn, for da vet jeg at den vil gjøre det bra. 

  Eksklusiv nummerert og signert utgave

  Lars Fredholm fullfører alle sine kunstverk basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet "Före stormen" - robin, et grafisk ark på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 18 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 29 x 42 centimeter, med ramme er det 34 x 45 centimeter.

  Se alle maleriene av Lars Fredholm her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr
Jägarens blick
1-2 uker
Fra 1200 kr
Studie av rödhake
1-2 uker
Fra 1200 kr

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Lille Findus balanserar

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland