1-2 uker

Före stormen

Bare 2stk igjen
Etablert kunstner
1200 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Före stormen" - robin:

  - Det er en tanke eller historie bak stort sett alle maleriene mine, sier kunstneren Lars Fredholm. Om maleriet "Före stormen" - robin sier Lars: 

  Ikke alltid like lett å se rødstrupen da den ofte holder seg skjult lavt på bakken under busker og lignende, men likevel alltid tilstedeværende. Denne personen poserte så vakkert på en av stolpene i paddocken utenfor stallporten, sikkert like oppmerksomme som vi var på stormen som nærmet seg. Jeg ser for meg at den bare ventet på at vi skulle få hestene inn så den kunne kile seg inn og ta ly i stallen. Og faktisk, da jeg så på hestene senere på kvelden mens vinden hylte og hylte, fant jeg rødstrupen sittende på en lav vegg i stallen, i ly for regn og vind. Jeg er glad den fant veien inn, for da vet jeg at den vil gjøre det bra. 

  Eksklusiv nummerert og signert utgave

  Lars Fredholm fullfører alle sine kunstverk basert på bilder og/eller skisser som han tar med seg hjem etter sine ekskursjoner, på jakt etter unike motiver av landskap og fugler i naturen. Lars har laget maleriet "Före stormen" - robin, et grafisk ark på Canson arches aquarelle 310 gram. De selges på Noagallery.se i et eksklusivt opplag på 18 eksemplarer, alle signert og nummerert. Maleriet måler 29 x 42 centimeter, med ramme er det 34 x 45 centimeter.

  Se alle maleriene av Lars Fredholm her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr
Ensam rastare - Kustpipare
1-2 uker
Kampanj
Fra 1292 kr Fra 1520 kr
Jägarens blick
1-2 uker
Fra 1200 kr

Andre kjøpte også:

Ett vakande öga
1-2 uker
Fra 1200 kr
1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk