1-2 uker

Blomsterhattar

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2280 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Blomsterhattar"» av Elsa Beskow

  "Blomsterhattar" er et grafisk ark laget i en nummerert utgave eksklusivt for NOA Gallery. Motivet er hentet fra Blomsterfesten i täppa, Elsa Beskows tidløse fortelling om de vakre blomstene og grønnsakene i hagen. Historien fortelles om lille Lisa og en magisk midtsommerfest. I en fargerik parade kommer blåklokker, peoner, koneblomster, engsøt, rødbeter, bondebønner og ugress for å feire midtsommer i hagen.

  .

  Grafikark i nummerert utgave, levert med ekthetsbevis signert av Dag Beskow.

  "Blomsterhattar" er et grafisk ark laget på aldersbestandig syrefritt papir og er tilgjengelig i et opplag på 200 nummererte eksemplarer, alle supplert med et ekthetsbevis signert Dag Beskow samt preget med Elsa Beskows initialer.

  Kunstverket selges komplett med det grafiske arket montert flytende og montert i en hvit ramme med hvitt feste for å lage et komplett kunstverk, bare til å henge på veggen.

  Det komplette kunstverket måler 38 x 42 cm.

  Se alle maleriene av Elsa Beskow her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Näckrosor
1-2 uker
2280 kr
Metropolis
1-2 uker
520 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk