1-2 uker

Abborre

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2280 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Abborre"» av Elsa Beskow

  "Abborre" er et grafisk ark laget i en nummerert utgave eksklusivt for NOA Gallery. Motivet er hentet fra «The Tale of the Curious Perch.

  "Den lille abboren Kvick blir nysgjerrig på de store froskene som går på to bein og kalles mennesker. Tante rødspette, onkel brasme og onkel gjedde har fortalt ham om dem, eller rettere sagt advart ham om. En dag da Kvick også er det. dristig blir han plukket opp på en krok av lille Thomas som ifølge en frosk er en snill liten gutt.

  Gjedda, brasmen og rødspetten tipses om en gammel froskefe som kan trylle slik at fisken kan få bein og puste luft. Når de er fortryllet går de hjem til Thomas og ber ham slippe ut lille Kvick, noe Thomas selvfølgelig gjør når han forstår at Kvick ikke liker krukkeakvariet hans i det hele tatt. Da lærer frosken Thomas å svømme og snart kan han svømme som så vel som fisken"

  Grafikark i nummerert utgave, levert med ekthetsbevis signert av Dag Beskow.

  "Abborre" er et grafisk ark laget på aldersbestandig syrefritt papir og er tilgjengelig i et opplag på 200 nummererte eksemplarer, alle supplert med et ekthetsbevis signert Dag Beskow samt preget med Elsa Beskows initialer.

  Kunstverket selges komplett med det grafiske arket montert flytende og montert i en hvit ramme med hvitt feste for å lage et komplett kunstverk, bare til å henge på veggen.

  Det komplette kunstverket måler 39 x 40 cm.

  Se alle maleriene av Elsa Beskow her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Stina och morfar
1-2 uker
Fra 1520 kr
Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland