1-2 uker

One moon is blossoming

Etablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "One moon is blossoming":

  En blomstrende måne - i den estiske kunstneren Liis Kogers verden er ingenting umulig og ingenting er som det ser ut til. Som abstrakt maler ønsker hun at betrakteren skal oppleve kunsten hennes som en prosess hvor man hele tiden ser nye ting. Hun liker å bruke ting som kan virke ubetydelig i kunsten hennes for å oppnå en større mening og betydning, og det er alltid et element av tilfeldigheter eller flaks når hun maler.

  – God kunst må være ærlig. Hvis jeg ikke er fornøyd, ødelegger jeg maleriet, selv om det er godt utført og alt i maleriet er i harmoni. Det er bare en intuisjon og følelse jeg går forbi og hvis det ikke stemmer, nøler jeg ikke. Selv om jeg ikke ødelegger maleriet fysisk, dekker jeg det med nye lag maling.

  Grafikark i begrenset opplag

  Kunstneren Liis Koger har bakgrunn fra maleri, psykologi og teologi. Hun er opptatt av kulturens og kunstens innvirkning på mennesker og maler abstrakt for å få betrakteren til å se med nye øyne og stadig oppdage sine egne mønstre og bilder i kunsten. Liis Kogers kunst er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se og motivet "One moon is blossoming" er et pigmenttrykk og det finnes et begrenset opplag av 100 eksemplarer, signert og nummerert. Maleriet kan kjøpes med en spesialvalgt ramme og innrammet måler det 58 x 60 cm.

  Se alle maleriene av Liis Koger her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Spring in Japan
1-2 uker
Fra 2160 kr
Becoming one
1-2 uker
Fra 2160 kr
The truest true
Original
1-2 uker
19200 kr
Bare 1stk igjen
Man Carrying A Child
1-2 uker
Fra 2160 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk