1-2 uker

One moon is blossoming

Etablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "One moon is blossoming":

  En blomstrende måne - i den estiske kunstneren Liis Kogers verden er ingenting umulig og ingenting er som det ser ut til. Som abstrakt maler ønsker hun at betrakteren skal oppleve kunsten hennes som en prosess hvor man hele tiden ser nye ting. Hun liker å bruke ting som kan virke ubetydelig i kunsten hennes for å oppnå en større mening og betydning, og det er alltid et element av tilfeldigheter eller flaks når hun maler.

  – God kunst må være ærlig. Hvis jeg ikke er fornøyd, ødelegger jeg maleriet, selv om det er godt utført og alt i maleriet er i harmoni. Det er bare en intuisjon og følelse jeg går forbi og hvis det ikke stemmer, nøler jeg ikke. Selv om jeg ikke ødelegger maleriet fysisk, dekker jeg det med nye lag maling.

  Grafikark i begrenset opplag

  Kunstneren Liis Koger har bakgrunn fra maleri, psykologi og teologi. Hun er opptatt av kulturens og kunstens innvirkning på mennesker og maler abstrakt for å få betrakteren til å se med nye øyne og stadig oppdage sine egne mønstre og bilder i kunsten. Liis Kogers kunst er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se og motivet "One moon is blossoming" er et pigmenttrykk og det finnes et begrenset opplag av 100 eksemplarer, signert og nummerert. Maleriet kan kjøpes med en spesialvalgt ramme og innrammet måler det 58 x 60 cm.

  Se alle maleriene av Liis Koger her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Cosmic madonna
1-2 uker
12000 kr
Bare 1stk igjen
White butterfly case
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen
Man Carrying A Child
1-2 uker
Fra 2160 kr
Dance me to the sky
1-2 uker
Fra 2160 kr

Andre kjøpte også:

Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Cykeltur
1-2 uker
2800 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 2stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland