1-2 uker

Dance me to the sky

Etablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Dance me to the sky":

  Hvordan ser himmelen ut? I den estiske kunstneren Liis Kogers kolleksjon er det en fargeeksplosjon i gult, lilla og blått. I hennes kunstneriske univers er ingenting umulig og ingenting er som det ser ut til. Som abstrakt maler ønsker hun at betrakteren skal oppleve kunsten hennes som en prosess hvor man hele tiden ser nye ting. I hennes kunstneriske referanser finner man både samtidsvitenskapelige teorier, fargelære, filosofi, klassisk maleri og hun er spesielt opptatt av hvordan mennesker påvirkes av farger og kunst.

  - Du kan være en deltaker i livet ditt eller du leder deg selv, tar ansvar og skaper. Jeg har alltid ønsket å bygge og skape.

  Grafisk ark begrenset opplag

  Kunstneren Liis Koger har bakgrunn fra maleri, psykologi og teologi. Hun er opptatt av kulturens og kunstens innvirkning på mennesker og maler abstrakt for å få betrakteren til å se med nye øyne og stadig oppdage sine egne mønstre og bilder i kunsten. Liis Kogers kunst er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se og motivet "Dance me to the sky" er et pigmenttrykk og er tilgjengelig i begrenset opplag på 100 eksemplarer, signert og nummerert. Maleriet kan kjøpes med en spesialvalgt ramme og innrammet måler det 47 x 60 cm.

  Se alle maleriene av Liis Koger her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

The perfect holiday
Original
1-2 uker
19200 kr
Bare 1stk igjen
The truest true
Original
1-2 uker
19200 kr
Bare 1stk igjen
One moon is blossoming
1-2 uker
Fra 2160 kr
Becoming one
1-2 uker
Fra 2160 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk