1-2 uker

Spring in Japan

Etablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Spring in Japan"

  Liis Koger maler abstrakte motiver som en måte å få betrakteren til å oppleve kunsten hennes som en prosess hvor man hele tiden ser nye ting og hele tiden utsetter seg for å være i nuet. Hun liker å bruke ting som kan virke ubetydelig i kunsten hennes for å nå en større mening og betydning og det er alltid et element av tilfeldighet eller flaks når hun maler. Hun finner inspirasjon overalt.

  - Det kan være en stor eller en liten ting jeg ser, i et landskap, i en person, i en større gruppe mennesker eller i en blomst - jeg stiller aldri spørsmål ved meningen fordi alt er påvirkninger som jeg bruker.

  Grafisk ark begrenset opplag

  Kunstneren Liis Koger har bakgrunn fra maleri, psykologi og teologi. Hun er opptatt av kulturens og kunstens innvirkning på mennesker og maler abstrakt for å få betrakteren til å se med nye øyne og stadig oppdage sine egne mønstre og bilder i kunsten. Liis Kogers kunst er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se og motivet "Spring in Japan"er et pigmenttrykk og det er et begrenset opplag på 100 stk. kopier, signert og nummerert. Maleriet kan kjøpes med en spesialvalgt ramme og innrammet måler det 42 x 60 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Dance me to the sky
1-2 uker
Fra 2160 kr
The truest true
Original
1-2 uker
19200 kr
Bare 1stk igjen
Man Carrying A Child
1-2 uker
Fra 2160 kr
One moon is blossoming
1-2 uker
Fra 2160 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk