1-2 uker

Du är snart där

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Lacollage
 • Information
 • Maria Larkman om "Du er snart der":

  "Motivet er inspirert av Håkan Hellströms låt med samme navn. Teksten og den sårbare stemmen hans går rett inn. Det er noe i låtene hans som sier at det er greit å vise svakhet og å få lov til å være menneske, noe som er veldig attraktiv . Det er det unike med ham. Når jeg lager et maleri, går jeg dypt inn i tekstene hans. Så prøver jeg å tolke stemningen jeg er i når jeg lytter. Han formidler noe jeg kan reflektere over - og jeg tror at mange som liker ham kjenner seg igjen i det».

  Grafikark i 300 eksemplarer

  Kunstneren Maria Larkman har gitt motivene "Du er snart der", "River a vakker drøm " og "Føl ingen sorg for meg Gøteborg"< /a> oppkalt etter Håkan Hellströms populære sanger. Hun jobber med sin egen teknikk kalt Lacollage som er en blandingsteknikk mellom foto, collage, maleri og lakk. «Du er snart der» er et grafisk ark i et opplag på 300 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet er trykt på aldersbestandig syrefritt kunstpapir i 100 % bomull.


  Se alle motiver av Maria Larkman!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk