1-2 uker

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Lacollage
 • Information
 • "Känn ingen sorg för mig Göteborg"

  - Teksten og hans sårbare stemme går rett inn! Han har en måte med ord som sier at det er greit å vise svakhet og å være menneske, noe som er veldig attraktivt. Det er det unike med ham. Når jeg lager et maleri går jeg dypt inn i tekstene hans. Så prøver jeg å lage en tolkning av stemningen jeg befinner meg i når jeg lytter. Han formidler noe som jeg kan speile meg selv i – og jeg tror mange som liker ham kjenner seg igjen i det.

  Kunsttrykk – begrenset opplag på 300 eksemplarer

  Maria Larkman har gitt motivene "Du kommer snart", "Elv en vakker drøm" og "Känn ingen sorg för mig Göteborg" oppkalt etter Håkan Hellströms populære sanger. Det er et kunsttrykk. Maria Larkman jobber med sin egen teknikk kalt Lacollage, som er en blandingsteknikk mellom fotografi, collage, maleri og lakk. Motivet finnes i et opplag på 300 eksemplarer. Signert og nummerert av artisten.

  Se alle maleriene av Maria Larkman

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Blue Americana
1-2 uker
Fra 2160 kr
Karlaplan
1-2 uker
Fra 4000 kr
PV på Hökens gata
1-2 uker
Fra 2560 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland