1-2 uker

Victory

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Lacollage
 • Information
 • "Victory"

  - Tennis er tross alt "den hvite sporten" og fargene er hvite og grønne, mens den røde symboliserer temperament og spenning. Så lekte jeg også med tennisbanen som grafisk mønster.
  Den klassiske finalen mellom Björn Borg og den amerikanske stjernen John McEnroe er skildret gjennom malersuiten "Spill, sett, match", "Versus", "Persistence" og " "Victory". Kampen ble spilt på en varm sommerdag i 1980.

  Malerier med ikonet Björn Borg

  "Victory" er ett av fire malerier om ikonet Björn Borg. Kunstneren Maria Larkman har laget dette maleriet NOA Gallery. Maria Larkman jobber med sin egen teknikk kalt Lacollage og det er en blandingsteknikk mellom foto, collage, maleri og lakk. Størrelsen er 46 x 55 cm uten ramme og 60 x 67 cm med ramme. "Victory" er tilgjengelig i et opplag på 100 eksemplarer og selges signert og nummerert på NOA Gallery.

  Se alle maleriene av Maria Larkman

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk