1-2 uker

Old Town – Sunrise (grafiskt blad)

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Lacollage
 • Information
 • Maria Larkman på gamlebyen – soloppgang»:

  "Tidlig morgen på Stortorget i Gamlebyen. Byen våkner og luften er frisk. Her skildrer jeg et av de vakreste historiske stedene i Stockholm, et sted jeg ofte vender tilbake til".

  Grafikark i 100 eksemplarer

  Kunstneren Maria Larkman jobber med sin egen teknikk kalt Lacollage, som er en blandingsteknikk mellom foto, collage, maleri og lakk. "Old Town – Sunrise" er et av alle motiver fra Stockholm, som kunstneren har laget for NOA Gallery. Maleriet passer fint inn i det moderne hjemmet og er et grafisk ark, 46 x 46 cm uten ramme, og 60 x 61 cm med, i et opplag på 100 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet er trykt på aldersbestandig syrefritt kunstpapir i 100 % bomull.


  Se alle motiver av Maria Larkman!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland