1-2 uker

Gamla Stan vs Laurinska Huset

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Gamla Stan vs Laurinska Huset" av Maria Larkman:

  Maria Larkman har et veldig kjærlig forhold til Stockholm. Hun vokste opp i Stockholm og fulgte byens forandring, fikk favorittsteder som hun vender tilbake til og avhengig av årstid får de en viss energi. Maria Larkman liker å bevege seg rundt i ulike deler av hjembyen sin og ser stadig nye ting eller oppdager nye sider ved kjente steder.

  I de svingete smugene i Gamla Stan åpner utsikten seg vakkert mot sørens høyder - Ga Stan VS Laurinska huset. To klassiske steder hvor kunstnere har oppholdt seg gjennom tidene. På begynnelsen av 1900-tallet var Laurinska huset et populært samlingssted for Stockholms kulturelite på den tiden, samt atelierer og kjente etasjer, som Siri Derkerts, i Gamla Stan. Du kjenner historiens takt og den sterke kjærligheten til vår vakre hovedstad Stockholm, sier Maria Larkman.

  "Gamla Stan vs Laurinska Huset" < span style="font-size: medium;">Grafikark i nummerert og signert utgave

  "Gamla Stan vs Laurinska Huset" er et grafisk ark som selges hos oss på NOA Galleri. Bladet måler 50 x 50 cm, komplettert med en fin håndskåret ramme med passepartout, kunstverket måler 55 x 55 cm.

  Se alle maleriene av Maria Larkman her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk